3 ms·
Would it not be file:///path as per RFC 1738?
by PeterWhittaker 13y ago
Would it not be
file:///path
as per RFC 1738?
- sp332 13y agoI guess that could work. file:///path?foreign_keys=ON;journal_mode=WAL
- justtheory 13y agoI would be okay with having just one one, though in principal I don't see much difference.