3 ms·
Incorrect. The apostrophe is only after the possessive if the thing it's owning is plural in addition to the possessive. Day is not plural.
by Dirlewanger 13y ago
Incorrect. The apostrophe is only after the possessive if the thing it's owning is plural in addition to the possessive. Day is not plural.
- chrismorgan 13y ago... what? Where did that grammar rule come from?
- speedyrev 13y agohttp://www.grammarbook.com/punctuation/apostro.asp http://www.grammarbook.com/punctuation/apostro.asp See rule #4