4 ms·
Huh, TIL, thank you! Are you sure all firewalls support this? RFC 5382 seems to specify it, but then again, middleboxes aren't exactly known for strict RFC com
by lxgr 10mo ago
Huh, TIL, thank you!
Are you sure all firewalls support this? RFC 5382 seems to specify it, but then again, middleboxes aren't exactly known for strict RFC compliance...