3 ms·
that research paper only considers ascii characters in domain names?
by mistrial9 3y ago
that research paper only considers ascii characters in domain names?
- geoffreysimpson 3y agoThe paper only considers .com domain names, which have a limited character set support, discussed in RFC 1034 https://www.ietf.org/rfc/rfc1034.txt https://www.ietf.org/rfc/rfc1034.txt Essentially A-Z, 0-9, and the - character, and domain names can not start with the dash character.