3 ms·
Have you actually read the licensing terms you agreed to for Xcode and Apple SDKs? > Except as otherwise expressly set forth in Section 2.2.B., You may not dis
by Aloisius 3y ago
Have you actually read the licensing terms you agreed to for Xcode and Apple SDKs?
> Except as otherwise expressly set forth in Section 2.2.B., You may not distribute any Applications developed using the Apple SDKs (excluding the macOS SDK) absent entering into a separate written agreement with Apple.