4 ms·
Even if they don't obfuscate the library's license will often have an anti-reverse engineering clauses.
by Danieru 15y ago
Even if they don't obfuscate the library's license will often have an anti-reverse engineering clauses.
- ajryan 15y agoSeriously? I can see a license that prevents you from creating a clone by inspecting decompiled source.. but a license that doesn't allow you to attach a debugger?
- bunderbunder 15y agoWouldn't be enforceable, I'm guessing, as per the protections for reverse engineering that the DMCA codified in 17 USC ss. 1201(f): . . .a person who has lawfully obtained the right to use a copy of a computer program may circumvent a technological measure that effectively controls access to a particular portion of that program for the sole purpose of identifying and analyzing those elements of the program that are necessary to achieve interoperability of an independently created computer program with other programs. . .