3 ms·
> Where is that written? ISO/IEC 9899:TC3 [1] §6.5.1 ¶2: "An identifier is a primary expression, provided it has been declared as designating an object (in whi
by duskwuff 3y ago
> Where is that written?
ISO/IEC 9899:TC3 [1] §6.5.1 ¶2: "An identifier is a primary expression, provided it has been declared as designating an object (in which case it is an lvalue) or a function (in which case it is a function designator)."
There's even a footnote to underscore this point: "79) Thus, an undeclared identifier is a violation of the syntax."
[1]: https://www.open-std.org/jtc1/sc22/wg14/www/docs/n1256.pdf https://www.open-std.org/jtc1/sc22/wg14/www/docs/n1256.pdf