3 ms·
Could you be more specific? All I saw was: Host software MUST handle host names of up to 63 characters and SHOULD handle host names of up to 255 ch
by eesmith 3y ago
Could you be more specific? All I saw was:
Host software MUST handle host names of up to 63 characters and
SHOULD handle host names of up to 255 characters.
I don't see where the RFC sets a upper limit on host name size.
- dig1 3y ago6.1.3.5 Extensibility: The DNS defines domain name syntax very generally -- a string of labels each containing up to 63 8-bit octets, separated by dots, and with a maximum total of 255 octets. RFC1035 makes this more explicit [1]. [1] https://www.freesoft.org/CIE/RFC/1035/9.htm https://www.freesoft.org/CIE/RFC/1035/9.htm
- eesmith 3y agoThanks!