3 ms·
No, they are not unfortunately. From the FAQ: "Is GPLv3 compatible with GPLv2? (#v2v3Compatibility) No. Some of the requirements in GPLv3, such as the require
by fluidcruft 15y ago
No, they are not unfortunately. From the FAQ:
"Is GPLv3 compatible with GPLv2? (#v2v3Compatibility)
No. Some of the requirements in GPLv3, such as the requirement to provide Installation Information, do not exist in GPLv2. As a result, the licenses are not compatible: if you tried to combine code released under both these licenses, you would violate section 6 of GPLv2.
However, if code is released under GPL “version 2 or later,” that is compatible with GPLv3 because GPLv3 is one of the options it permits."
http://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html#v2v3Compatibility http://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.html#v2v3Compatibility