3 ms·
Where does it say that all your business expenditure must be considered R&E and consequently are subject to the provisions of section 174? Yes, if some of your
by dcow 4y ago
Where does it say that all your business expenditure must be considered R&E and consequently are subject to the provisions of section 174?
Yes, if some of your expenditure falls under R&E, then you use section 174 which says any portion thereof involving software development must be amortized.
What’s described is a cause and effect relationship, not a global mutation of all expenses.