3 ms·
It seems like I might not have legally been allowed to make a copy of the DVD in the first place too...
by Zetice 4y ago
It seems like I might not have legally been allowed to make a copy of the DVD in the first place too...
- dmonitor 4y agoyou can make a personal backup, but once you hand it to someone else it is no longer personal
- Zetice 4y agoCan you? The ruling seems to rake issue with the digitalization itself.
- jasomill 4y agoIANAL, but even if we assume the act of backing up a DVD to hard drive is legal, it's not clear to me how one could legally use the resulting copy without somehow circumventing CSS. And with only narrow exceptions that probably don't apply here, this act of circumvention violates 17 U.S.C. 1201(a)(1)(A)[1] unless the copyright owner has authorized the process (as they do with licensed playback devices and software). [1] https://www.law.cornell.edu/uscode/text/17/1201 https://www.law.cornell.edu/uscode/text/17/1201