3 ms·
Does it count those instances where my Ford randomly plays FM radio (sometimes even randomly AM) before I managed to connect BT/Carplay or if that either of tho
by r00fus 4y ago
Does it count those instances where my Ford randomly plays FM radio (sometimes even randomly AM) before I managed to connect BT/Carplay or if that either of those happen to disconnect?
Because that's about the limit of my usage of any terrestrial radio.
- RF_Enthusiast 4y agoYou may listen more than you think. Also counted is in-store (and in-restaurant) listening. That's the main reason why so many stations go with all-Christmas music formats. Most independently owned retail and eating establishments also qualify for a copyright infringement exemption if they play music originated by a radio or television broadcast station licensed by the FCC [1]. [1] 17 US Code §110(5) <https://www.law.cornell.edu/uscode/text/17/110 https://www.law.cornell.edu/uscode/text/17/110>