3 ms·
I believe yes, but circumvention of the Blu-Ray copy protection is not ...
by fxtentacle 4y ago
I believe yes, but circumvention of the Blu-Ray copy protection is not ...
- andy_ppp 4y agoCan you even make a backup without doing this? Which law takes precedence?
- gjsman-1000 4y agoThe struggle of living in the US. This really hasn’t been clarified either because nobody, as of yet, has ever been sued for only backing up their media, but for other charges added. Movie studios seem to know that suing just for making backups of media you purchased comes with substantial risk of practically legalizing it. It would appear though that anti-circumvention would take precedence.
- sandworm101 4y agoYou can, but you have to crack the encryption yourself. Selling or distributing bypass tools remains illegal iirc.
- runlevel1 4y agoUnfortunately not, unless you're an academic institution, archive, or library. At least, not in its entirety -- you can do short clips under certain fair use circumstances. (IANAL) Here's the list of exceptions: https://www.ecfr.gov/current/title-37/chapter-II/subchapter-A/part-201/section-201.40 https://www.ecfr.gov/current/title-37/chapter-II/subchapter-...
- tomcam 4y agoUgh...
- deleted 4y ago[deleted]