2 ms·
Still don't understand the "Your child" part. Does COPPA require the parent to sign up on behalf of their kid or something?
by Kiro 4y ago
Still don't understand the "Your child" part. Does COPPA require the parent to sign up on behalf of their kid or something?
- dragonwriter 4y agoYes, COPPA and the implementing regs require parental notice and affirmative consent: see 16 CFR Part 312, particularly §§ 312.4, 312.5 https://www.ecfr.gov/current/title-16/chapter-I/subchapter-C/part-312 https://www.ecfr.gov/current/title-16/chapter-I/subchapter-C...