4 ms·
>Install any App Store That wasn't one of the bullets in the posted article. Do you have a reference to the language of the law that says this?
by intrasight 4y ago
>Install any App Store
That wasn't one of the bullets in the posted article. Do you have a reference to the language of the law that says this?
- webmobdev 4y agoI am guessing if you can "install any software" (as the DMA says), then the device manufacturer can't prevent you from installing another app store.
- AnssiH 4y agoActually, "software application stores" are explicitly mentioned in the relevant Article 6(4) (https://data.consilium.europa.eu/doc/document/PE-17-2022-INIT/en/pdf https://data.consilium.europa.eu/doc/document/PE-17-2022-INI... page 129).