3 ms·
> Bringing ID (government issued, with photo and basic life details) Are you sure about this? I remember from past if election commission member knew you they
by Markoff 5y ago
> Bringing ID (government issued, with photo and basic life details)
Are you sure about this? I remember from past if election commission member knew you they could identify you even without any ID card or even if 2 other people could identify you it was sufficient to confirm your identity without any ID card. Was this option cancelled?
- clarionbell 5y agoWell, I'm not sure if it ever was legal to be honest. I know in presidential election it wasn't, and neither the last time during the parliamentary, presidential election or local referendum. I was commissioner for a couple of years so I should know. If you don't believe me you can look up the election law Zákon č. 247/1995 Sb. and go for paragraph 18, or 19. I'm not completely sure which one it is.