3 ms·
No, code must be provided only to the users of the server running AGPL code [1]: "It requires the operator of a network server to provide the source code of th
by Andrew_nenakhov 5y ago
No, code must be provided only to the users of the server running AGPL code [1]:
"It requires the operator of a network server to provide the source code of the modified version running there to the users of that server."
[1]: https://www.gnu.org/licenses/agpl-3.0.html https://www.gnu.org/licenses/agpl-3.0.html
- ksec 5y agoNow another question. Lets assume EULA is applicable world wide and enforceable. If you ask a user to sign EULA which agrees to not ask for source code. So in this scenario you cant ask for source code whether you are a user or not?
- tzs 5y agoYour obligation to provide source code comes from your agreement with the copyright owner of the source code. You can make users agree via a EULA not to ask for the source code, but that does not change your obligation under your license from the copyright owner. If your user breaks the EULA and asks for the code you must provide it or you are in breach of your license and the copyright owner could come after you. You could then also cancel that user's service, or do whatever else you normally do when a user breaks your EULA.
- monocasa 5y agoNo, I think that conflicts with section 10 of the AGPL where it says > You may not impose any further restrictions on the exercise of the rights granted or affirmed under this License.
- ksec 5y agoThanks. And that is why I asked what I thought was a valid question but likely getting downvoted for morale reason.
- deleted 5y ago[deleted]