3 ms·
Non-standard action? It's standardized by RFC 4436!
by bronson 15y ago
Non-standard action? It's standardized by RFC 4436!
- philjr 15y agoNot all RFCs are standards. See http://tools.ietf.org/html/rfc1796 http://tools.ietf.org/html/rfc1796 entitled "Not all RFCs are standards" :)