3 ms·
Such servers are then not compliant with the standard of 4-5 days. See RFC 5321 sec 4.5.4.1. Are non-standard retry intervals actually that common?
by upofadown 6y ago
Such servers are then not compliant with the standard of 4-5 days. See RFC 5321 sec 4.5.4.1.
Are non-standard retry intervals actually that common?