3 ms·
What do you mean by "properly"? The original json.org "spec" is silent on the matter of non-unique keys, and RFC 7159 says: > When the names within an object a
by jsnell 6y ago
What do you mean by "properly"? The original json.org "spec" is silent on the matter of non-unique keys, and RFC 7159 says:
> When the names within an object are not unique, the
behavior of software that receives such an object is unpredictable.
- rightbyte 6y agoOh, in that case it is fine then. I vaguely remembered that it had to have the last value according to the specification when keys are duplicate. I meant "properly" as in "according to the JSON specification". The lib is really nice to use from 5 minutes of testing.