4 ms·
Really? I'm under the impression that TV networks _have to_ run ads even if they're not truthful: https://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2019/oct/
by chillacy 7y ago
Really? I'm under the impression that TV networks _have to_ run ads even if they're not truthful:
https://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2019/oct/15/elizabeth-warren/phony-facebook-ad-warren-said-most-tv-networks-wil/ https://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2019/oct...
> Broadcasters are bound by [Section 315 of the Federal Communications Act of 1934] and therefore can’t reject a presidential candidate’s ad, even if contains false information. (The candidates do have to abide by disclosure rules to make it clear who paid for the ad.)