3 ms·
I believe so. Article 65 does not grant such an exception. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32016R0679 http://eur-lex.europa.eu/legal-co
by progval 8y ago
I believe so. Article 65 does not grant such an exception. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:32016R0679 http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=CELEX:320...