19 ms·
> I don't see two conflicting rfcs. Can you point them out? The quote is: "RFC 1034 says the two domains are the same, but RFC 3986 says they are not. I can't
by piaste 9y ago
> I don't see two conflicting rfcs. Can you point them out?
The quote is:
"RFC 1034 says the two domains are the same, but RFC 3986 says they are not. I can't tell from the http spec whether the two Host values are equivalent or not."
- deleted 9y ago[deleted]
- kuschku 9y agoRFC 3986 is absolutely useless for this task, because no one uses it for this, and it considers things inequal that every browser considers equal. Besides, it was deprecated by the WHATWG URL spec anyway, which does use the same equality rules as RFC 1034 (after normalization)
- jimktrains2 9y agoFrom rfc 3986: > The rightmost domain label of a fully qualified domain name in DNS may be followed by a single "." and should be if it is necessary to distinguish between the complete domain name and some local domain. When there is no ambiguity then they mean the same thing. Anyway, as a sibling comment said, it's not a good rfc to use for this purpose.