3 ms·
this. The author sounds like a your usual snarky old burnt out IT dinosaur. "Ughhhh, something changed again! Why does tech always do this?!"
by jaimex2 10y ago
this. The author sounds like a your usual snarky old burnt out IT dinosaur.
"Ughhhh, something changed again! Why does tech always do this?!"
- rkeene2 10y agoI'm not. I do a lot of interesting work, much of which does not rely upon any standards because it changes so much. Standards CAN change. This standard DIDN'T change. The Chromium developers referenced this particular RFC (RFC 2818) in reference to a bug as to why this mandatory feature (per the RFC) was disabled, when the document they referenced doesn't agree with their conclusion.
- jaimex2 10y agoThe snark levels are off the charts though :)
- rkeene2 10y agoIf you think that's snarky, see my (unanswered) question to the developers here: https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=308330#c39 https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=308330... I'm pretty sure the answer is "Yes".