2 ms·
Ask HN: Does Apple's new section 3.3.1 mean I cant use Boost?
Slightly confused. I can still use a 3rd party library like Boost in my ipad apps, but the point of 3.3.1 is that I must use Objective-C, C++ or C or any combination of the 3 (essentially..)
True?
- st3fan 17y agoNo you can use whatever library you wish. Boost is C++ so you are fine. Also, the whole clause is there to prevent Flash from happening on the iPhone. There really is not that much to worry about.
- jason_slack 17y agoSo my app and the libraries that I use must all be C++ or C or Objective-C. So this is why entities like Unity are crying fowl?
- cpr 17y agoOr use the JavascriptCore engine that's exposed as part of Webkit. That's how Titantium and Appcelerator are getting by. (To answer your question: No, they must be a bunch of chickens. ;-)
- jason_slack 17y agoDamn typo, ugh, slightly embarrassing!
- Magneus 17y agoCan't you just edit the post? ...Or maybe you can pretend it was some sort of clever play on words next time. :)