6 ms·
You can sell during blackout periods if you file a 10b5-1 plan a few months (year?) in advance. http://www.investopedia.com/terms/r/rule-10b5-1.asp http://www.
by kyrra 11y ago
You can sell during blackout periods if you file a 10b5-1 plan a few months (year?) in advance.
http://www.investopedia.com/terms/r/rule-10b5-1.asp http://www.investopedia.com/terms/r/rule-10b5-1.asp