4 ms·
Is the status line technically a header?
by davesque 11y ago
Is the status line technically a header?
- Filligree 11y agoNo.
- Piskvorrr 11y agoRequest (section 5) and Response (section 6) messages use the generic message format of RFC 822 [9] for transferring entities (the payload of the message). Both types of message consist of a start-line, zero or more header fields (also known as "headers"), an empty line (i.e., a line with nothing preceding the CRLF) indicating the end of the header fields, and possibly a message-body. /quote RFC2616 (So, the status line is an entity of its own, which is followed by headers.)
- davesque 11y agoThat's what I thought.
- deleted 11y ago[deleted]