3 ms·
> If you are using www, then this is no problem; your site’s cookies won’t be sent to the static subdomain (unless you explicitly set them up to do so). If you
by lkbm 11y ago
> If you are using www, then this is no problem; your site’s cookies won’t be sent to the static subdomain (unless you explicitly set them up to do so). If you use the naked domain, the cookies get sent to all subdomains (by recent browsers that implement RFC 6265)
From my understanding, pretty much all browsers DON'T send google.com cookies to subdomains -- they only send .google.com cookies to all subdomains.
This seems backed up by their cited RFC 6265[1]:
> Unless the cookie's attributes indicate otherwise, the cookie is returned only to the origin server (and not, for example, to any subdomains)
Am I just confused?
[1] http://tools.ietf.org/html/rfc6265#section-4.1.2 http://tools.ietf.org/html/rfc6265#section-4.1.2